Indiase curry met witte rijst

Echt een gerecht om in het najaar van te genieten. Kruidige Indiase curry van pompoen met verse groenten en witte rijst, afgemaakt met cashewnoten.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% pompoen, 28% rijst (water, azijn), 11% cashewNOTEN (arachideolie), kokosmelk (kokosextract, stabilisator: guargom, emulgator: polyoxyethyleen), 6% spinazie, 6% kikkererwten (kikkerwten, zout), tomaat, ui, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), pompoenpitten, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), koriander, garam masala, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), komijnzaad, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), paprikapoeder, kurkuma
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 160kCal / 591kJ; Vetten: 8,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 14,4g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 4,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee