Indiase biryani met kip en spinazie
Een authentiek gerecht uit India: biryani met rijst, kip, spinazie, cashewnoten en rozijnen. De rozijnen geven deze maaltijd een heerlijk zoetje.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt0), 24% spinazie, 14% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, dextrose, zout, suiker), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), maïs, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), halfvolle YOGHURT, 3% rozijnen (rozijnen, zonnebloemolie, conserveermiddel: zwaveldioxideSULFIET), 2% cashewNOTEN, gebakken ui (GLUTEN), roux (TARWEBLOEM), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gember (stabilisatoren: guargom, xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kurkuma, kaneel, kardemom, kruidnagel, koriander, chilipeper |
Allergie informati | SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN, NOTEN |
Voedingswaarde | Energie: 134kCal / 496kJ; Vetten: 5,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 17,0g; waarvan suikers: 3,1g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |