Hollandse hutspot met quornfingers

Hollandse stamppot van peen en ui met quornfingers
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% aardappelen, 32% hutspot (wortel, ui), 18% quornfingers (mycoproteïne, TARWEbloem, zonnebloemolie, koolzaadolie, EIWIT, GLUTEN, TARWEzetmeel, MELKEIwitten, aroma's, zout, gist, verdikkingsmiddel: E509, E263, rijstebloem, geleermiddel: E440, knoflookextract, uipoeder, zwarte peperextract), 12% vleesjus (water, juspoeder (maltodextrine, MOSTERDzaad, MELKsuiker, verdikkingsmiddel E412), roux (TARWEBLOEM, kleurstof: E150c)), vloeibare margarine (emulgatoren: E471, E322, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330, kleurstof: E160a), azijn, knoflookpuree (conserveermiddel: E223), peterselie, bieslook, peper, zout
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN, EI
Voedingswaarde Energie: 87kCal / 319kJ; Vetten: 2,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 12,3g; waarvan suikers: 2,2g; Eiwit: 3,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee