Heekfilet met bearnaisesaus, risotto en groenten

Heekfilet met een romige bearnaisesaus en risotto met gemengde groenten
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 40% groentemix (courgette, wortel, sperziebonen, venkel), 21% risottorijst, 19% HEEKFILET(raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn), KOOKROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren), 9% hollandaisesaus (water, TARWE, MELK smaakversterkers: mononatriumglutamaat, natriuminosinaat, dinatriumguanylaat, verdikkingsmiddel: guargom, stabilisator: kalium- en natrium difosfaten, zuurteregelaar: natriumdiacetaat, voedingszuur: citroenzuur, kleurstoffen: ammoniakkaramel, paprika extract), ui, witte wijn (SULFIET), groentebouillon, kippenfond (GLUTEN), zonnebloemolie, knoflook, tapenade, knoflookpuree (conserveermiddel: natriummetabisulfiet), paneer (GLUTEN, MOSTERD, SELDERIJ), roux, zeezout (zeezout, anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kruiden en specerijen, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), dille, dragon
Allergie informati VIS, MELK, GLUTEN, LACTOSE, GLUTAMAAT, SULFIET, SELDERIJ, MOSTERD
Voedingswaarde Energie: 95kCal / 371kJ; Vetten: 1,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 13,4g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 8,2g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee