Hachee met omas stoofpeertjes en aardappelen

Een traditioneel Hollands stoofgerecht: hachee van rundvlees met oma’s stoofpeertjes en gekookte aardappelen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 36% stoofperen (water, suiker, concentraat van wortel en saffloer, voedingszuur: citroenzuur), 26% aardappelen, 22% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), ui, juspoeder, roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, laurierblad, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 103kCal / 401kJ; Vetten: 3,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,4g; Koolhydraten: 12,8g; waarvan suikers: 7,1g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee