Hachee met omas stoofpeertjes en aardappelen
Een traditioneel Hollands stoofgerecht: hachee van rundvlees met oma’s stoofpeertjes en gekookte aardappelen.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 36% stoofperen (water, suiker, concentraat van wortel en saffloer, voedingszuur: citroenzuur), 26% aardappelen, 22% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 9% ui, juspoeder roux (TARWEBLOEM, karamel), peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, laurierblad, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), appelextract |
Allergie informati | GLUTEN, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 106kCal / 443kJ; Vetten: 3,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,5g; Koolhydraten: 13,5g; waarvan suikers: 8,1g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,2g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |