Griekse moussaka met aubergine
Vanaf
€ 8,29
Een traditioneel gerecht uit de Griekse keuken: moussaka van rundergehakt met tomaat, aubergine, olijven, zongedroogde tomaatjes en kaascrumble.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 16% rundergehakt (rundvlees, water, zeezout), 15% aardappel, 15% aubergine, 8% courgette, water, tomatenpuree, 5% gegrilde aubergine, 4% tomaat, 4% ui, 7% KAAS, 3% olijven (water, olijven, zout, stabilisator: ijzergluconaat), 3% gedroogde tomaat, witte wijn (SULFIET), hollandaise saus (TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, voedingszuur: citroenzuur), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie, roux (TARWE), bieslook, peterselie, tapenade, laurierblad, tijm, chilipeper, rozemarijn, PANEERMEEL, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | MELK, SULFIET, GLUTEN, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 125kCal / 524kJ; Vetten: 7,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,6g; Koolhydraten: 7,2g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |