Goulash met doperwten en aardappelpuree
Traditionele Hongaarse goulash met verse doperwten, gegrilde paprika en een smeuïge aardappelpuree.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% tuinerwten, 25% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat ), 23% aardappelen, MELK, 6% paprika, 4% gegrilde gele paprika (paprika, zonnebloemolie), vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), ui, tomatenpuree, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), juspoeder, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), roux (TARWEBLOEM, palmolie, gekarameliseerde suiker), goulash kruiden (MOSTERD), zeezout, (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, laurierblad |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, MOSTERD, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 119kCal / 499kJ; Vetten: 5,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 8,4g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 7,3g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |