Gnocchipasta Arrabiata en groenten
Arrabiata is een licht pittige tomatensaus op basis van tomaten, Spaanse peper en knoflook. Heerlijk in deze pastaschotel! We serveren hem met verse groenten.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 22% gnocchi (water, durumTARWEbloem), courgette (zonnebloemolie), natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), paprika, champignon, suiker, rode ui, tomatenpuree, prei, ui, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflook, gember, peterselie, kruidenmix, italiaanse kruiden, sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kokos, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), laurierblad |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 74kCal / 311kJ; Vetten: 0,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,2g; Koolhydraten: 13,3g; waarvan suikers: 4,5g; Eiwit: 2,9g; Zout: 0,3g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |