Gnocchi Romana, courgette, tomaten en kaas
Gnocchi Romana met gegrilde courgette, tomatensaus en kaas
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 41% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: E330), 24% groentemix (courgette, paprika champignon, prei, ui), 21% gnocchi (water, DURUM (GLUTEN)), 4% parmezaanse kaas (MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), snoeptomaat, tomatenpuree, knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), sambal (zuurteregelaar: E260, verdikkingsmiddel: E412, conserveermiddel: E202, E211, voedingszuur: E300, kleurstof: E160c), gember, italiaanse kruiden |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 75kCal / 272kJ; Vetten: 1,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 11,4g; waarvan suikers: 3,4g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |