Gnocchi Romana met courgette en kaas
Gnocchi Romana met courgette, tomatensaus en kaas
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 37% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: E330), 27% groentemix (courgette, paprika, champignon, prei, ui), 22% gnocchi (water, DURUM (GLUTEN)), 4% kaas (MELK, zetmeel, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof E160), snoeptomaat, tomatenpuree, knoflookpuree (conserveermiddel: E223 (SULFIET)), sambal (zuurteregelaar: E260, verdikkingsmiddel: E412, conserveermiddel: E202, E211, voedingszuur: E300), groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: E551), italiaanse kruiden, gember |
Allergie informati | LACTOSE, MELK, SULFIET, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 77kCal / 281kJ; Vetten: 1,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,0g; Koolhydraten: 11,3g; waarvan suikers: 3,2g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |