Gnocchi met walnoten en gorgonzola saus

Heerlijke Gnocchi pasta gemaakt met walnoten met Gorgonzola saus
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% gnocchi (water, durumTARWEbloem), 24% kastanjechampignon, 24% courgette, 7% walNOTEN, kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren), rode ui, champignon, 1% gorgonzola (MELK, zuursel, zout, dierlijk stremsel, blauwschimmelcultuur), roux (TARWEBLOEM, palmvet), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriummetabisulfiet (SULFIET)), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), rucola, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), zonnebloemolie
Allergie informati NOTEN, SULFIET, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 131kCal / 474kJ; Vetten: 6,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 11,9 g; waarvan suikers: 1,4g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee