Gizado: Portugese stoofpot met zilvervliesrijst

Een langzaam gegaarde stoofpot van rund, zilvervliesrijst, sperzieboontjes, paprika en een topping van knoflook en peterselie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% voorgekookte zilvervliesrijst (water, zilvervlies rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 21% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 20% sperziebonen, 18% paprika, ui, wortel, spekjes (varkensvlees, glucosestroop, water, conserveermiddel: natriumnitriet, kaliumnitraat, antioxidant: natriumascorbaat, natuurlijke rook), roux (TARWE), tomatenpulp (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), rode wijn (SULFIET), 0,4% knoflook, runderfond (water, rundvleesextract, aroma's gistextract, rundvet, geconcentreerd uiensap, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, knoflookpoeder, zonnebloemolie, antioxidant: rozemarijnextract), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), bieslook, 0,21% peterselie, tapenade, PANEERMEEL, paprikapoeder, sambal (spaanse peper, wortel, zout, paprika, zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, raapolie, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, aroma, citroensapconcentraat), zonnebloemolie
Allergie informati SULFIET, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 113kCal / 474kJ; Vetten: 4,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 11,4g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee