Gehakthachee met zilvervliesrijst en boontjes

Hachee zoals je het gewend bent, maar dan met rundergehakt! Deze gehakthachee serveren wij met zilvervliesrijst en knapperige sperziebonen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% sperziebonen, 29% zilvervliesrijst (water, zilvervlies rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 23% rundergehakt (rundvlees, paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), champignon, tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), ui, gedroogde tomaat, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie, knoflook, natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kruidnagel, nootmuskaat
Allergie informati GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 122kCal / 508kJ; Vetten: 5,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,0g; Koolhydraten: 12,7g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee