Gehaktballetjes, aardappelen en andijvie

Ambachtelijke gehaktballetjes in sjalottenjus met gekookte aardappelen en gekookte andijvie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% andijvie, 29% aardappelen, 19% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 11% sjalotten jus (water, juspoeder, 1% sjalot, appelstroop), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWEMEEL, palmvet), MELK, zonnebloemolie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, SOJA
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 457kJ; Vetten: 5,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,5g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 3,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee