Gehaktballetjes, aardappelen en andijvie
Ambachtelijke gehaktballetjes in sjalottenjus met gekookte aardappelen en gekookte andijvie.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% andijvie, 29% aardappelen, 19% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 11% sjalotten jus (water, juspoeder, 1% sjalot, appelstroop), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWEMEEL, palmvet), MELK, zonnebloemolie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, GLUTEN, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 110kCal / 457kJ; Vetten: 5,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,5g; Koolhydraten: 9,0g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 3,9g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |