Gehaktballetjes in saté, boontjes en rijst

Heerlijk malse gehaktballetjes in satésaus met sperziebonen en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 33% sperziebonen, 29% basmatirijst (rijst, water, azijn), 19% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEbloem, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-eiwit, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEmoutextract, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 16% satesaus (PINDA, voedingszuur: natriumlactaat, melkzuur, kruiden en specerijen, melasse, azijn, SOJA-eiwit, maiseiwit, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, dextrose, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), gebakken ui (GLUTEN), sjalot, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati GLUTEN, SOJA, PINDA
Voedingswaarde Energie: 198kCal / 790kJ; Vetten: 8,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 21,9g; waarvan suikers: 5,5g; Eiwit: 7,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee