Gehaktballetjes in saté, boontjes en rijst

Heerlijk malse gehaktballetjes in satésaus met sperziebonen en basmati rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% sperziebonen, 29% basmati rijst (water, azijn), 19% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 19% satesaus (PINDA, voedingszuur: natriumlactaat, melkzuur, melasse, azijn, plantaardig eiwit (SOJA, maïs), maïszetmeel, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, dextrose, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), ui (GLUTEN), sjalot, zonnebloemolie, knoflook, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), nootmuskaat
Allergie informati GLUTEN, SOJA, PINDA
Voedingswaarde Energie: 206kCal / 822kJ; Vetten: 9,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 22,9g; waarvan suikers: 6,4g; Eiwit: 7,1g; Zout: 0,67g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee