Gehaktballetjes in saté met boontjes en aardappel

Malse gehaktballetjes in een smeuïge satésaus met sperziebonen, gebakken aardappelen en een topping van gefrituurde uitjes.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 32% sperziebonen, 27% kriel aardappel, 19% gehaktballetjes (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: citroenzuur, kaliumlactaat, emulgator: mono en diglyceriden, polyfosfaten, kalium en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), PINDAkaas, kokosmelk (kokosextract, stabilisatoren: xanthaangom, carboxymethylcellulose, emulgator: sucrose-esters van vetzuren), ketjap (SOJAsaus (SOJABONEN, TARWE, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma (SOJA), azijn, TARWEZETMEEL, karamel)), sjalot, 2% gebakken ui (ui, palmolie, bloem (GLUTEN)), limoensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, sambal (spaanse peper, wortel, paprika, zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, raapolie, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroensapconcentraat), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ)
Allergie informati SOJA, GLUTEN, NOTEN, SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 160kCal / 665kJ; Vetten: 10,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,3g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 3,0g; Eiwit: 5,5g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee