Gehaktbal, puree en koolrabi in kruidensaus
Gehaktbal in jus met aardappelpuree en koolrabi in kruidensaus
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% koolrabi, 23% aardappel, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEbloem, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, kruiden en specerijen, groentepoeder, azijn, SOJA-EIwit, aardappelzetmeel, aroma, koolzaadeiwit, dextrose, rundvleesextract, GERSTemout-extract, gist, gistextract, suiker, suikerstroop, voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur, polyfosfaat, kalium- en natrium difosfaten, antioxidant: Nntriumascorbaat), 14% jus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel guargom, roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel)), 7% groentesaus (smaakversterker: mononatriumglutamaat, natrium guanylaat, natriuminosinaat, SELDERIJ, verdikkingsmiddel: xanthaangom, stabilisatoren: polyfosfaat, natriumfosfaat), MELK, plantaardige oliën (zonnebloem, volledig gehard raapzaad), zout, emulgator: E472c, aroma (MELK), kleurstof: caroteen, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide) |
Allergie informati | GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE, SULFIET, MOSTERD |
Voedingswaarde | Energie: 132kCal / 521kJ; Vetten: 8,0g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,4g; Koolhydraten: 10,3g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 5,1g; Zout: 0,7g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |