Gehaktbal, aardappelen en spinazie à la crème
Een ambachtelijke gehaktbal in jus met gekookte aardappelen en verse spinazie à la crème.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 29% spinazie, 28% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem-, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 13% jus (water, juspoeder), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), gedroogde tomaat, roux (TARWEBLOEM), cajun kruiden, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 117kCal / 486kJ; Vetten: 6,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 8,8g; waarvan suikers: 1,3g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,6g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |