Gehaktbal met puree en bloemkool in een kaassaus

Een lekkere malse gehaktbal met aardappelpuree, gekookte bloemkool in een romige kaassaus en een topping van peterselie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120┬░C
Ingredienten 34% bloemkool, 23% aardappelen, 18% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingredi├źnt)), 11% jus (water, juspoeder), MELK, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 2% KAAS, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), peterselie, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), roux (TARWE), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 110kCal / 457kJ; Vetten: 6,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 7,7g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 4,4g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee