Gehaktbal met aardappelen en spitskool met kerrie

Een malse gehaktbal in jus met gekookte aardappelen en spitskool met een vleugje kerrie!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% spitskool, 29% aardappel, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, zout, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suiker en suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 14% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), peterselie, ui, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, 0,06% kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE, SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 113kCal / 471kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,7g; Koolhydraten: 9,2g; waarvan suikers: 2,3g; Eiwit: 4,5g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee