Gehaktbal met aardappelen en spinazie à la crème

Vanaf € 6,79
Een ambachtelijke gehaktbal in jus met gekookte aardappelen en verse spinazie à la crème. Afgemaakt met gedroogde tomaat.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% aardappelen, 27% spinazie, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, zout, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suiker en suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 14% jus (water, juspoeder), 7% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 2% gedroogde tomaat, roux (TARWEMEEL, palmvet), cajun kruiden (groenten tomaat, knoflook, ui, zout, kruiden oregano, basilicum, bonenkruid, lavas, specerijen paprika, peper, chilies), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 121kCal / 505kJ; Vetten: 6,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,5g; Koolhydraten: 9,1g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee