Gehaktbal met aardappelen en gestoofde prei
Altijd goed: een lekkere gehaktbal in jus. In dit gerecht serveren we hem met gekookte aardappelen en gestoofde prei. Door groenten te stoven blijven vitamines beter bewaard!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 33% prei, 29% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, zout, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suiker en suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), 15% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide) |
Allergie informati | GLUTEN, SOJA, MELK, LACTOSE, MOSTERD |
Voedingswaarde | Energie: 132kCal / 500kJ; Vetten: 6,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 10,9g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 4,9g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |