Gebraden worst met koolraapjes en aardappelen
Een gebraden worst in jus met koolraapjes in groentesaus en gekookte aardappelen. Afgemaakt met een topping van knoflook en peterselie.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% koolraap, 29% aardappel, 19% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water, zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 15% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 0,5% peterselie, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kruidenmix (peterselie, tuinkers, dille, kervel, bieslook, zuring, bernagie, burnet), zonnebloemolie, 0,02% knoflookpuree (knoflook, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | GLUTEN, MELK, LACTOSE, SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 86kCal / 359kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 7,9g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 3,7g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |