Gebraden worst met koolraapjes en aardappelen

Een gebraden worst in jus met koolraapjes in groentesaus en gekookte aardappelen. Afgemaakt met een topping van knoflook en peterselie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% koolraap, 29% aardappel, 19% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water, zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 15% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 0,5% peterselie, roux (TARWE), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), kruidenmix (peterselie, tuinkers, dille, kervel, bieslook, zuring, bernagie, burnet), zonnebloemolie, 0,02% knoflookpuree (knoflook, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati GLUTEN, MELK, LACTOSE, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 86kCal / 359kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 7,9g; waarvan suikers: 1,6g; Eiwit: 3,7g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee