Gebraden worst met aardappelen en bietjes
Een gebraden worst in jus met gekookte aardappelen, geraspte bietjes en gebakken uitjes.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% aardappelen, 26% biet, 21% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water, zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 14% jus (water, juspoeder), 5% ui, maïszetmeel, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), appelextract |
Allergie informati | SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 92kCal / 385kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 9,4g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 4,1g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |