Gebraden worst met aardappel en snijboontjes
Gebraden worst in een smakelijke kerrie-jus met gekookte aardappelen en snijboontjes: een lekkere en bewuste keuze!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% snijbonen, 30% aardappelen, 20% saucijs (varkensvlees, aardappelzetmeel, water, zout, erwtenvezel, specerijen, kruiden, gekarameliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), stabilisator: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, voedingszuur: natriumcitraat, kaliumlactaat, varkensdarm), 13% kerrie-jus (juspoeder, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ)), vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), ui, zonnebloemolie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), nootmuskaat |
Allergie informati | MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 97kCal / 405kJ; Vetten: 5,01g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 8,1g; waarvan suikers: 0,8g; Eiwit: 3,8g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |