Gebakken zalm, limoenrijst en wokgroenten

Op de huid gebakken zalm met limoenrijst, verse wokgroenten en een frisse citroen-botersaus. Een heerlijk lentegerecht!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 24% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 21% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), 9% courgette, 8% wortel, 7% sperziebonen, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 6% venkel, 3% limoen, hollandaise saus (TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), citroengraspuree (zuurteregelaar: natriumsulfaat antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat), limoensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie, roomBOTER, knoflook, citroensap, koriander, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), roux (TARWE), dille, dragon, citroengras, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati SULFIET, VIS, GLUTEN, MELK, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 144kCal / 599kJ; Vetten: 7,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 10,9g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 6,8g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee