Gebakken zalm met tagliatelle en asperges

Tagliatelle met op de huid gebakken zalmfilet, witte en groene asperges in room en kastanjepaddestoelen.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 6
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 26% tagliatelle (water, durumgriesmeel GLUTEN, zonnebloemolie, azijn), 20% ZALM (ZALM (Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 20% asperge, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 7% kastanjechampignon, 7% paksoi, MELK, asperge cremesoep (zetmeel aardappel, erwt, palmvet, maltodextrine, roux (TARWEBLOEM, palmvet), asperge, zout, suiker, aroma's, glucosestroop, rijstebloem, MELKEIWITTEN, gistextract, fructose, citroensap, kurkuma), ui, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (gebufferd azijn conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), citroensap, nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN, VIS
Voedingswaarde Energie: 160kCal / 598kJ; Vetten: 8,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 11,8g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 9,1g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee