Gebakken zalm met tagliatelle en asperges
Tagliatelle met op de huid gebakken zalmfilet, witte en groene asperges in room en kastanjepaddestoelen.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% tagliatelle (water, durumgriesmeel (GLUTEN), zonnebloemolie, witte wijnazijn), 20% ZALM ((Salmo Salar), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, antioxidant: citroenzuur), 11% asperge, 9% groene asperge, 9% kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 7% kastanjechampignon, 7% paksoi, MELK, asperge cremesoep (TARWE, MELK), ui, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), citroensap, nootmuskaat |
Allergie informati | MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN, VIS |
Voedingswaarde | Energie: 139kCal / 578kJ; Vetten: 7,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,3g; Koolhydraten: 10,4g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 7,4g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Vis |
Vegetarisch | Nee |