Gado Gado, varkensreepjes in satésaus en rijst

Vanaf € 8,14
Een bekend gerecht uit de Indonesische keuken: gadogado. Met knapperige sperziebonen, gemarineerde varkensreepjes en rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% basmati rijst (water, azijn), 18% shoarma (varkensvlees, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), aardappelzetmeel, zout, specerijen, kruiden, maltodextrine, knoflook, SOJA-eiwit, gistextract, uieinaroma, extract van paprika, gekaramelliseerde suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 15% satesaus (PINDA, suiker, voedingszuur: natriumlactaat, melkzuur, melasse, maiseiwit, maïszetmeel, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, dextrose, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), spitskool, 12% sperziebonen, wortel, EI (voedingszuur: citroenzuur, emulgator: natriumtripolyfosfaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), seroendeng (PINDA), peterselie, kokos, zonnebloemolie
Allergie informati SOJA, PINDA, EI, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 135kCal / 527kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 17,6g; waarvan suikers: 4,9g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee