Gado Gado, varkensreepjes in satésaus en rijst

Een bekend gerecht uit de Indonesische keuken: gadogado. Met gemarineerde varkensreepjes, knapperige sperziebonen, basmatirijst en smeuïge satésaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% basmati rijst (water, basmati rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 18% shoarma (varkensvlees, raapzaadolie, zonnebloemolie, aardappelzetmeel, zout, specerijen, kruiden, maltodextrine, knoflook, SOJA-EIWIT, gistextract, uieinaroma, extract van paprika, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuur: kaliumlactaat), 15% satesaus (PINDA, voedingszuur: natriumlactaat, melkzuur, azijnzuur, melasse, maïszetmeel, chilipeper, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, SOJA EIwit, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, guargom, xanthaangom, natuurazijn, dextrose), 12% spitskool, 12% sperziebonen, 10% wortel, EI (EIEREN, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, gember, seroendeng (PINDA), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, kokos, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati SOJA, PINDA, EI, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 135kCal / 545kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,9g; Koolhydraten: 16,7g; waarvan suikers: 5,2g; Eiwit: 6,3g; Zout: 0,9g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee