Foe yong hai met groenten en rijst
Een Chinese topper! Foe yong hai van gebakken ei met verse groenten en witte rijst.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 23% rijst (water, witte wijnazijn), 17% omelet (KIPPENEI, lactosevrije melk, water, EIWIT, zout, maltodextrine, maiszetmeel, raapolie, voedingszuur: citroenzuur, zonnebloemolie, verdikkingsmiddel: xanthaangom), water, 8% edamame boontjes (SOJA bonen), 6% paprika, 5% witte kool, 5% rode ui, 4% waspeen, 4% paksoi, 4% sperziebonen, suiker, tomatenketchup (conserveermiddel: kaliumsorbaat), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), tomatenpuree, gemberberpuree (stabilisatoren: guargom), knoflookpuree, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat), kurkuma |
Allergie informati | EI, SULFIET, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 98kCal / 409kJ; Vetten: 2,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,6g; Koolhydraten: 14,6g; waarvan suikers: 4,6g; Eiwit: 3,8g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |