Foe yong hai met groenten en rijst

Een Chinese topper! Foe yong hai van gebakken ei met verse groenten en witte rijst.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% rijst (water, rijst, azijn), 18% omelet (KIPPENEI, lactosevrije melk, KIPPENEI-EIWIT, zout, maltodextrine, gemodificeerd maiszetmeel, raapolie, voedingszuur: citroenzuur, zonnebloemolie, verdikkingsmiddel: xanthaangom), 7% paprika, 6% witte kool, 5% rode ui, 4% waspeen, 4% paksoi, 4% sperziebonen, 4% edamame boontjes (SOJA bonen), suiker, tomatenketchup (conserveermiddel: kaliumsorbaat), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), tomatenpuree, maïszetmeel, gember (stabilisator: guargom), knoflookpuree, knoflook, zonnebloemolie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat), kurkuma
Allergie informati EI, SULFIET, SOJA
Voedingswaarde Energie: 123kCal / 410kJ; Vetten: 2,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 18,2g; waarvan suikers: 5,0g; Eiwit: 4,3g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee