Erwtensoep met vlees en worst
Als de temperatuur zakt is niets zo lekker als een warme kop erwtensoep. Deze soep maken we op traditionele wijze van spliterwten met prei. Natuurlijk ontbreekt ook de rookworst niet. Inhoud: 350 ml.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600 W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 54% water, 18% erwtensoepgroenten (prei, wortel, knolSELDERIJ, ui, SELDERIJ), 15% spliterwten, rookworst (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, specerijen, plantaardigvezel, emulgator: kalium en natriumtrifosfaten, varkensdarm, azijn, rookaroma, conserveermiddel: natriumnitriet, bietenpoeder, rook), snert pakket (varkensvlees, glucosesiroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, gehydroliseerd plantaardig eiwit), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), runderfond, zeezout |
Allergie informati | SELDERIJ |
Voedingswaarde | Energie: 77kCal / 301kJ; Vetten: 4,3g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g; Koolhydraten: 5,3g; waarvan suikers: 0,5g; Eiwit: 3,5g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Soepen |
Vegetarisch | Nee |