Elfstedenpot van koolraap, spekjes en peertjes

Een eigentijdse variant op Hete Bliksem met koolraap, spek en peertjes
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 28% aardappelen, 22% koolraap, 16% speklap (varkensvlees, water, aroma's, kruiden en specerijen, zout, gedroogde glucosestroop, dextrose, capisicumextract, azijn, stabillisator: E407, E450, voedingszuur: E326, E330) 13% stoofperen (peren, suiker, concentraat van WORTEL en saffloer), 14% jus (water, maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: E412), roux (TARWEBLOEM, kleurstof: E150c)), spek (varkensvlees, zout, voedingszuur: E326, antioxidanten: E301, E331, conserveermiddelen: E250, E262, specerijextracten, rook), groentebouillon (antiklontermiddel: E551), knoflookpuree (voedingszuur: E330, conserveermiddel: E223), bieslook, peterselie, azijn
Allergie informati MOSTERD, MELK, LACTOSE, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 126kCal / 474kJ; Vetten: 6,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 10,7g; waarvan suikers: 4,1g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee