Curry van bloemkool met rijst

Vanaf € 7,29
Wist je dat curry een heel veelzijdig gerecht is? Deze week staat er deze variant met bloemkool en rijst op het menu!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 30% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 33% bloemkool, 15% vegetarische kipstukjes (SOJA structuur water, SOJA-EIwit concentraat, zout, zonnebloemolie, natuurlijk aroma), 6% kokosmelk (kokosmelk kokosextract, water, emulgator: xanthaangom), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), ui, tomaat, rozijnen, roux (TARWEMEEL, palmvet), bosui, curry pasta (gedroogde chili, sjalot, knoflook, zout, korianderzaad, kardemom, foelie, kruidnagel, palmolie, geraspte kokos, kokosmelk, GARNALENpasta GARNALEN, zout, citroengras, kaffir limoenschil, laos), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, zonnebloemolie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJZAAD), kurkuma, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), koriander, peterselie
Allergie informati VIS, SCHAALDIEREN, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, SOJA
Voedingswaarde Energie: 119kCal / 496kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 13,7g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee