Curry van bloemkool met rijst
Vanaf
€ 7,29
Wist je dat curry een heel veelzijdig gerecht is? Deze week staat er deze variant met bloemkool en rijst op het menu!
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 30% rijst (water, rijst, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 33% bloemkool, 15% vegetarische kipstukjes (SOJA structuur water, SOJA-EIwit concentraat, zout, zonnebloemolie, natuurlijk aroma), 6% kokosmelk (kokosmelk kokosextract, water, emulgator: xanthaangom), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), ui, tomaat, rozijnen, roux (TARWEMEEL, palmvet), bosui, curry pasta (gedroogde chili, sjalot, knoflook, zout, korianderzaad, kardemom, foelie, kruidnagel, palmolie, geraspte kokos, kokosmelk, GARNALENpasta GARNALEN, zout, citroengras, kaffir limoenschil, laos), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, zonnebloemolie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJZAAD), kurkuma, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), koriander, peterselie |
Allergie informati | VIS, SCHAALDIEREN, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN, SULFIET, SOJA |
Voedingswaarde | Energie: 119kCal / 496kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,8g; Koolhydraten: 13,7g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 5,2g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Vegetarisch |
Vegetarisch | Nee |