Curry van bloemkool met rijst

Wist je dat curry een heel veelzijdig gerecht is? Deze week staat er deze variant met bloemkool en rijst op het menu!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 39% bloemkool, 37% rijst (water, rijst, azijn), 6% kokosmelk (kokosextract), kookROOM (ROOM, zetmeel, stabilisatoren: carboxymethylcellulose, natriumcitraat, carrageen, emulgator: mono- en diglyceriden), ui, tomaat, rozijnen, roux (TARWE), 0groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), bosui, curry pasta, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), zonnebloemolie, kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), kurkuma, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati GLUTEN, MELK, LACTOSE, MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 106kCal / 386kJ; Vetten: 3,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 16,2g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 2,3g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Vegetarisch
Vegetarisch Nee