Cordon bleu met aardappelen en witlof hollandaise
De smeuïge kaas druipt uit deze cordon bleu zodra je hem opensnijdt. Lekker met gekookte aardappelen en witlof in hollandaisesaus.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 31% witlof, 30% aardappel, 16% cordon bleu (varkensvlees, paneermix (TARWEBLOEM, water, TARWEZEMELEN, suiker, gist, zout, lijnzaad), zonnebloem, GERSTEMOUTEXTRACT, kaasmix (kaas MELK, zuursel, microbieel stremsel, palmolie, aardappelzetmeel weipoeder (MELK) weiproduct (MELK), MELKEIWIT, smeltzouten natriumcitraat, natriumfosfaat), gekookte ham (varkensvlees, uipoeder, gistextract, rookaroma, stabilsatoren: carrageen, kalium en natrium trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet, raapzaadolie, TARWEBLOEM, SOJA-EIWIT, dextrose)), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), erwtenvezel, specerijen, glucosestroop, gistextract, poedersuiker, voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren: polyfosfaten, antioxidanten: ascorbinezuur), 11% jus (water, juspoeder), 5% beenhamblokjes (varkensvlees, water, aardappelzetmeel, voedingzuur: natriumacetaat, dextrose, conserveermiddel: natriumnitriet, beukenhoutrook), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), roux (TARWE), hollandaise saus (TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), juspoeder, peterselie, groentebouillon, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE, TARWE, SOJA, GERST |
Voedingswaarde | Energie: 108kCal / 452kJ; Vetten: 4,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,2g; Koolhydraten: 11,7g; waarvan suikers: 2,5g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,5g; |
Maaltijdtype | Varkensvlees |
Vegetarisch | Nee |