Cordon bleu met aardappelen en witlof hollandaise

De smeuïge kaas druipt uit deze cordon bleu zodra je hem opensnijdt. Lekker met gekookte aardappelen en witlof in hollandaisesaus.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 34% witlof, 30% aardappelen, 16% cordon bleu (varkensvlees, paneermix (TARWEBLOEM, water, TARWEZEMELEN, suiker, gist, zout lijnzaad, zonnebloem, GERSTEMOUTEXTRACT), KAAS, gekookte ham (varkensvlees, uipoeder, gistextract, rookaroma, stabilsatoren: carrageen, kalium en natrium trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet), raapzaadolie, TARWEBLOEM, SOJA-EIWIT, dextrose, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), erwtenvezel, specerijen, glucosestroop, gistextract, poedersuiker, voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, stabilisatoren: kalium en natrium difosfaten, polyfosfaten, antioxidanten: ascorbinezuur), erwtenvezel, specerijen, glucosestroop, gistextract, poedersuiker, voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur), stabilisatoren: kalium en natrium difosfaten,- trifosfaten, polyfosfaten, antioxidanten: ascorbinezuur), 12% jus (water, juspoeder), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), hollandaise saus ( TARWE, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom), roux (TARWE), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE, SOJA
Voedingswaarde Energie: 102kCal / 427kJ; Vetten: 4,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 11,4g; waarvan suikers: 2,1g; Eiwit: 4,0g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee