Chili con carne met rundergehakt en ananas

Chili con carne met een twist! Naast de rundergehakt en verse groenten zoals mais, voegen wij namelijk ook ananas toe aan dit gerecht.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 24% kidneybonen (water, kidneybonen, zout), 18% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 10% ananas, 10% maïs, 8% rundergehakt (rundvlees, paneermeel (TARWEbloem, gist), TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), champignons, snoeptomaat, gegrilde gele paprika (zonnebloemolie), rode ui, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), balsamicoazijn (SULFIET, karamel), knoflook, peterselie, sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, verdikkingsmiddel: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), italiaanse kruiden, tex-mex kruiden (SELDERIJ, SOJA), zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati GLUTEN, SULFIET, SOJA, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 78kCal / 328kJ; Vetten: 1,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,7g; Koolhydraten: 10,2g; waarvan suikers: 3,7g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee