Chili con carne met rundergehakt en ananas
Chili con carne met een twist! Naast de rundergehakt en verse groenten zoals mais, voegen wij namelijk ook ananas toe aan dit gerecht.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 23% kidneybonen (water, kidneybonen, zout), 17% tomatenpulp (tomaten, tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 12% ananas, 10% maïs, 8% rundergehakt (rundvlees, water, zeezout), champignons, snoeptomaat, paprika (paprika, zonnebloemolie), rode ui, tomatenpuree, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), balsamicoazijn (SULFIET), knoflook, peterselie, sambal (spaanse peper, wortel, zout, paprika, zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, verdikkingsmiddel: guargom, raapolie, conserveermiddel: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, aroma, citroensapconcentraat, zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur), groentebouillon, kruiden en specerijen (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zonnebloemolie, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET) |
Allergie informati | SULFIET |
Voedingswaarde | Energie: 79kCal / 334kJ; Vetten: 2,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,8g; Koolhydraten: 9,9g; waarvan suikers: 3,9g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |