Champagnemousse met blauwe bes
Champagnemousse met blauwe bes/kokosmakroon en kaneelsinaasappelcompote
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 47% slagroom (ROOM, stabilisator: E407), 21% sinaasappelcompote (sinaasappelsap, water, suiker, zetmeel, antioxidant: E300, aroma, zuurteregelaar: E330, E296, verdikkingsmiddel: E406, conserveermiddel: E202, verstevigingsmiddel: E509, kleurstof: E160c), 8% witte chocolade (cacao boter, MELK, MELKpoeder, CACAO, MELKvet, weipoeder, emulgator: E322 (SOJA), vanille extract), kokos, 4% kersencompote (kersensap, zuurteregelaar: E332, verdikkingsmiddel: E407), 3% karamelblokjes (glucosestroop, kokosvet, palmvet), EI, choco boom (MELK, kleurstof: E132, E171, E172), kersenpasta (geleermiddel: E440, kleurstof: E150b) |
Allergie informati | EI, SOJA, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 317kCal / 1264kJ; Vetten: 24,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 15,4g; Koolhydraten: 21,0g; waarvan suikers: 19,4g; Eiwit: 2,8g; Zout: 0,1g; |
Maaltijdtype | Bavarois |
Vegetarisch | Nee |