Broccolistamppot met gehaktbal en ei
Broccolistamppot met gehaktbal en gekookt ei
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 34% broccoli, 27% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEbloem, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, kruiden en specerijen, zout, groentepoeder, azijn, SOJA-EIwit, gemodificeerd aardappelzetmeel, aroma, koolzaadeiwit, dextrose, rundvleesextract, GERSTemout-extract, gist, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, suikerstroop, voedingszuren: kaliumlactaat, citroenzuur, emulgator: esters van mono- en diglyceriden, polyfosfaat, kalium- en natrium difosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), 14% jus (maltodextrine, MOSTERD, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, roux (kleurstof: karamel)), MELK, 3% EI (conserveermiddel: natriumbenzoaat, natriumtripolyfosfaat), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), vloeibare margarine (kleurstof: caroteen), peper |
Allergie informati | EI, MELK, GLUTEN, SOJA, MOSTERD, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 126kCal / 471kJ; Vetten: 6,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,4g; Koolhydraten: 9,7g; waarvan suikers: 1,7g; Eiwit: 5,9g; Zout: 0,9g; |
Maaltijdtype | Stamppotten |
Vegetarisch | Nee |