Botervis, bulgur en Marokkaanse tomatensaus

Botervis met kruidige bulgur, een Marokkaanse tomatensaus en aubergine.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 25% bulgur (water, durumTARWEgriesmeel), 19% BOTERVIS ((Lepidocybium flavobrunneum), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 17% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 12% aubergine (zonnebloemolie), wortel, tomatenpuree, paprika, sperziebonen, courgette, ui, bleekSELDERIJ, peterselie, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), ras el hanout, komijnzaad, kaneel, gember, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET)
Allergie informati SELDERIJ, VIS, GLUTEN, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 115kCal / 482kJ; Vetten: 4,5g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,2g; Koolhydraten: 11,8g; waarvan suikers: 2,6g; Eiwit: 7,1g; Zout: 0,2g;
Maaltijdtype Vis
Vegetarisch Nee