Botervis, bulgur en Marokkaanse tomatensaus

Kruidige Bulgur met botervis, Marokkaanse tomatensaus en aubergine
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% bulgur (durumTARWEgriesmeel), 20% boterVIS (BoterVIS (Lepidocybium flavobrunneum), raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), 18% groentemix (courgette, wortel, paprika, sperziebonen, bleekSELDERIJ), 27% bulgur (durumTARWEgriesmeel), 18% tomatenpulp (tomaten, tomatensap), 8% aubergine (aubergine, zonnebloemolie), tomatenpuree (tomaat, zout), ui, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), bieslook, peterselie, kruiden en specerijen
Allergie informati TARWE, GLUTEN, SELDERIJ, SULFIET, VIS
Voedingswaarde Energie: 150kCal / 561kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,2g; Koolhydraten: 16,0g; waarvan suikers: 3,6g; Eiwit: 9,9g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Luxe
Vegetarisch Nee