Boeuf Bourguignon met boontjes en puree

Een Franse klassieker: boeuf bourguignon met verse sperziebonen, aardappelpuree en zoetzure zilveruitjes. Bon appétit!
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 27% sperziebonen, 25% hacheevlees (rundvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 24% aardappelen, 6% wortel, MELK, ui, natuurazijn (conserveermiddel: kaliummetabiSULFIET), water, 2% zilverui, suiker, juspoeder, rode wijn (SULFIET), knoflook, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sjalot, zonnebloemolie, vloeibare margarine (zonnebloemolie, BOTERolie, koolzaadolie, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, weipoeder MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol, aroma), gember, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), bieslook, peterselie, tapenade, tijm, PANEERMEEL, witte peper, laurierblad, knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), nootmuskaat
Allergie informati MELK, LACTOSE, SULFIET, GLUTEN
Voedingswaarde Energie: 106kCal / 441kJ; Vetten: 4,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,9g; Koolhydraten: 8,1g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 6,2g; Zout: 0,5g;
Maaltijdtype Rundvlees
Vegetarisch Nee