Bloemkoolschotel hollandaise met rundergehakt
Bloemkool met hollandaisesaus: een gouden combinatie. Zoals in deze bloemkoolschotel met zachte aardappelpuree en lekker gekruid rundergehakt.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 36% bloemkool, 22% aardappelen, 14% rundergehakt (rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), TARWEvezels, TARWEzetmeel, rundereiwit), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), MELK, 7% hollandaise saus (water, MELK, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, voedingszuur: citroenzuur), ui, knoflook, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), juspoeder, vloeibare margarine (emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, MELK, antioxidanten: ascorbylpalmitaat, alfa-tocoferol), peterselie, roomboter, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), cajun kruiden, citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), kruidenmix, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), zonnebloemolie, knoflookpuree |
Allergie informati | SULFIET, GLUTEN, MELK, LACTOSE |
Voedingswaarde | Energie: 103kCal / 392kJ; Vetten: 5,4g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,0g; Koolhydraten: 8,7g; waarvan suikers: 2,4g; Eiwit: 4,1g; Zout: 0,66g; |
Maaltijdtype | Rundvlees |
Vegetarisch | Nee |