Bakschotel met kip kerrie en groenten
Vind jij kip kerrie ook zo lekker? Probeer dan eens deze bakschotel met kip, courgette, bospeen en kerrie. Afgemaakt met een topping van walnoot.
Aantal dagen houdbaar | 5 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 24% kriel aardappel, 19% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 13% bospeen, 14% courgette, 7% kastanjechampignon, water, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 4% snoeptomaat, 3% walNOTEN, ui, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, roux (TARWEMEEL, palmvet), 0,3%kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), tijm, rozemarijn, zeezout, (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, nootmuskaat |
Allergie informati | SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN, NOTEN |
Voedingswaarde | Energie: 96kCal / 409kJ; Vetten: 5,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 7,3g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,4g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |