Bakschotel met kip kerrie en groenten

Vind jij kip kerrie ook zo lekker? Probeer dan eens deze bakschotel met kip, courgette, bospeen en kerrie. Afgemaakt met een topping van walnoot.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 24% kriel aardappel, 19% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, water, dextrose, zout, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: citroenzuur, kaliumlactaat), 13% bospeen, 14% courgette, 7% kastanjechampignon, water, kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), 4% snoeptomaat, 3% walNOTEN, ui, zonnebloemolie, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), knoflook, roux (TARWEMEEL, palmvet), 0,3%kerriepoeder (MOSTERD, SELDERIJ), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), tijm, rozemarijn, zeezout, (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), paprikapoeder, nootmuskaat
Allergie informati SULFIET, MOSTERD, SELDERIJ, MELK, LACTOSE, GLUTEN, NOTEN
Voedingswaarde Energie: 96kCal / 409kJ; Vetten: 5,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,6g; Koolhydraten: 7,3g; waarvan suikers: 1,9g; Eiwit: 4,8g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Kip
Vegetarisch Nee