Babi pangang met groenten en bami

Uit de Oosterse keuken: babi pangang van varkensprocureur met bami en verse groenten zoals wortel, champignon en paksoi.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 31% wokmie (water, TARWEbloem, zonnebloemolie, witte wijnazijn), 19% procureur (varkensvlees, aardappelzetmeel, water, zout, TARWEVEZEL, varkenseiwit, suiker, stabilisator: kalium- en natrium trifosfaten, zuurteregelaar: natriumcarbonaat), water, 14% wortel, 4% kastanje champignon, 4% paksoi, rode ui, suiker, tomatenketchup (tomatenpuree, water, suiker, azijn, zout maiszetmeel, kruiden en specerijen, conserveermiddel: kaliumsorbaat, voedingszuur: citroenzuur), compound (SOJA, TARWE), citroensap (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), tomatenpuree, gemberberpuree (voedingszuur: citroenzuur, stabilisatoren: guargom, xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), knoflook, zonnebloemolie, peterselie, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), gember, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur, citroenzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat), chilipeper, kokos, knoflookpuree
Allergie informati GLUTEN, SOJA, SULFIET
Voedingswaarde Energie: 98kCal / 410kJ; Vetten: 2,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g; Koolhydraten: 14,3g; waarvan suikers: 4,5g; Eiwit: 5,0g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee