Ayam Pedis met witte rijst, gado gado en kokos ei
Ayam pedis, ook wel Indische hete kip genoemd, met witte basmati rijst, gado gado en kokos ei.
Aantal dagen houdbaar | 6 |
---|---|
Magnetronbereiding | 4-5 min. 600W |
Ovenbereiding | 30 min. 120°C |
Ingredienten | 26% basmati rijst (water, azijn), 19% EI (EIEREN, water, zout, voedingszuur: citroenzuur, natriumcitraat, conserveermiddel: azijnzuur), 16% kipdij (kippenvlees, aardappelzetmeel, dextrose, suiker, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), voedingszuren: kaliumlactaat), spitskool, sperziebonen, wortel, 4% kokosmelk (kokosextract, emulgator: xanthaangom), tomaat, ui, knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), gemberberpuree (stabilisatoren: guargom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), sambal (zuurteregelaar: azijnzuur), tomatenpuree, citroensap, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflook, gember, seroendeng (PINDA), roux (TARWE), rode peper, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), citroengraspuree (zuurteregelaar: natriumsulfaat, antioxidant: ascorbinezuur), laos, laurierblad, zonnebloemolie |
Allergie informati | SULFIET, PINDA, EI, GLUTEN |
Voedingswaarde | Energie: 118kCal / 496kJ; Vetten: 4,2g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,8g; Koolhydraten: 13,5g; waarvan suikers: 2,0g; Eiwit: 6,6g; Zout: 0,8g; |
Maaltijdtype | Kip |
Vegetarisch | Nee |