Aspergesoep met zalm

Romige aspergesoep van witte asperges, afgemaakt met zalmsnippers. Een perfecte combinatie.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 47% water, 23% asperge, 14% zalmsnippers (ZALM Salmo salar, raapzaadolie, zout, suiker, dextrose, azijn, antioxidant: citroenzuur), kookROOM (MELK, ROOM, zetmeel), kippenfond (water, zout, gistextract (GLUTEN), suiker, aroma, kippenvet, maïszetmeel, voedingszuur: citroenzuur), ROOMBOTER, ui, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide)
Allergie informati MELK, LACTOSE, GLUTEN, VIS
Voedingswaarde Energie: 83kCal / 346kJ; Vetten: 6,6g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,9g; Koolhydraten: 1,8g; waarvan suikers: 1,1g; Eiwit: 4,1g; Zout: 0,9g;
Maaltijdtype Soepen
Vegetarisch Nee