Andijviestamppot met kaas en gehaktballen

Stamppot andijvie met ui, sappige gehaktballen in jus, augurk en een kaascrumble als garnering.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 40% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder ui, tomaat, SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, zout, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suiker en suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 18% andijvie, 14% jus (water, juspoeder), MELK, KAAS, 2% augurk (augurk, water, suiker, azijn, zout, zuurteregelaar: calciumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat, aroma’s), ui, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, GLUTEN, SOJA
Voedingswaarde Energie: 115kCal / 478kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 9,9g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 4,6g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee