Andijviestamppot met kaas en een gehaktbal

Een stamppot met verse andijvie, gesmolten kaas, frisse augurk en een heerlijke gehaktbal.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 43% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEbloem, varkensvet, zonnebloemolie, raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-eiwit, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTemoutextract, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 14% andijvie, 14% vleesjus (juspoeder (maltodextrine, kruiden en specerijen (MOSTERD), MELK, verdikkingsmiddel: guargom), roux (TARWE, kleurstof: karamel)) , MELK, 3% KAAS, 2% augurk (augurken, natuurazijn, natuurlijk aroma, zoetstof: sarcharine, kleurstof: riboflavine), ui, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, GLUTEN, SOJA, MOSTERD, LACTOSE
Voedingswaarde Energie: 143kCal / 530kJ; Vetten: 7,1g; waarvan verzadigde vetzuren: 3,2g; Koolhydraten: 12,8g; waarvan suikers: 1,8g; Eiwit: 5,8g; Zout: 0,7g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee