Andijviestamppot met kaas en een gehaktbal

Vanaf € 6,79
Stamppot andijvie met sappige gehaktballen, augurkjes en een kaascrumble als garnering.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 40% aardappelen, 19% gehaktbal (varkensvlees, rundvlees, TARWEBLOEM, varkensvet, zonnebloem,-raapzaadolie, water, specerijen, zout, kruiden, groentepoeder (ui, tomaat), SOJA-EIWIT, aardappelzetmeel, aroma, dextrose, rundvleesextract, GERSTEMOUTEXTRACT, gist, koolzaadeiwit, gistextract, suiker, aardappelzetmeel, maltodextrine, suikerstroop, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt)), 18% andijvie, 14% jus (water, juspoeder), MELK, 3% KAAS, 2% augurk (zuurteregelaar: calciumchloride, conserveermiddel: natriumbenzoaat), ui, zeezout (anti-klontermiddel: natriumferrocyanide), groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide)
Allergie informati MELK, GLUTEN, SOJA
Voedingswaarde Energie: 115kCal / 479kJ; Vetten: 5,7g; waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g; Koolhydraten: 10,0g; waarvan suikers: 1,5g; Eiwit: 4,7g; Zout: 0,6g;
Maaltijdtype Varkensvlees
Vegetarisch Nee