Afrikaanse stoverij van lam met couscous

Uit de Afrikaanse keuken: een heerlijke stoofpot van mals lamsvlees met verse groenten zoals aubergine en couscous.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4-5 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 21% water, 20% lamsschouder (lamsvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), 8% couscous (harde TARWEGRIESMEEL), 7% tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 6% aubergine (zonnebloemolie), courgette, wortel, paprika, sperziebonen, abrikozen (gedroogde abrikozen, conserveermiddel: zwaveldioxide (SULFIET)), bleekSELDERIJ, tomatenpuree, rode ui, peterselie, roux (TARWE, karamel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), knoflook, groentebouillon (antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), ras el hanout, komijnzaad, gember, kaneel
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 109kCal / 454kJ; Vetten: 3,8g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,3g; Koolhydraten: 11,7g; waarvan suikers: 4,0g; Eiwit: 6,0g; Zout: 0,3g;
Maaltijdtype Lam
Vegetarisch Nee