Afrikaanse stoverij van lam met couscous

Uit de Afrikaanse keuken: een heerlijke stoofpot van mals lamsvlees met verse groenten zoals aubergine en couscous.
Meer informatie
Aantal dagen houdbaar 5
Magnetronbereiding 4 min. 600W
Ovenbereiding 30 min. 120°C
Ingredienten 29% couscous (water, harde TARWEgriesmeel), 21% lamsschouder (lamsvlees, glucosestroop, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, stabilisator: natriumacetaat, natriumcitraat, antioxidant: natriumascorbaat), tomatenpulp (tomatensap, zuurteregelaar: citroenzuur), 6% aubergine, courgette, wortel, paprika, sperziebonen, bleekSELDERIJ, tomatenpuree, abrikozen (conserveermiddel: zwaveldioxide), waspeen, rode ui, zonnebloemolie, roux (TARWE, kleurstof: ammoniakkaramel), gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), peterselie, knoflook, groentebouillon (maltodextrine, antiklontermiddel: siliciumdioxide), knoflookpuree (voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumwaterstofSULFIET), ras el hanout, komijnzaad, bieslook, gember, kaneel
Allergie informati SULFIET, GLUTEN, SELDERIJ
Voedingswaarde Energie: 103kCal / 388kJ; Vetten: 3,9g; waarvan verzadigde vetzuren: 1,3g; Koolhydraten: 10,2g; waarvan suikers: 3,2g; Eiwit: 6,1g; Zout: 0,4g;
Maaltijdtype Lam
Vegetarisch Nee